Hej, jag är glad!!

Hej!!! Idag är jag jätte glad! För att Nattis var hemma hos mig idag!! Jag tyckte ju inte om henne men nu gör jag det!!! Allt jag har berättat om henne på bloggen - strunta i det!!! Hon är en super bra kompis och jag tycker jätte mycket om henne! Hon är mycket snällare än Julia!!!!! Jag misstänker att Julia till och med har ändrat lösen på min och hennes blogg! För jag kan inte gå in!!! Taskigt, eller hur?!

Nattis är bara bäst!! Bättren Julia är i alla fall!!!

Nu har jag börjat igen som ni ser...

Många av er som läser kanske inte gillar saker som jag skriver... som exempel min inlägg om Nattis osv. Men tyvär (för ni som inte gillar att läsa sånt) måste jag berätte en annan sak om skolan... Men först ska jag skriva en berättelse... Den heter "Bästisens hemlighet"


Julia och jag har varit bästisar i evighter. Jag var bästis med Nattis i förskolan. Julia och Nattis var bästisar i två veckor i trean. Julia påstår att de var bästisar i 2 månader.

___________Julias uppförande med exempel och prat:______
"Jag sa det till Nattis först. Hon och jag var bästisar i 2 månader. Hon..." Nattis hit och Nattis dit!!!

________Så tänker jag(Noshin):__________
"Det är så elendigt att Julia inte bryr sig om mig, hon bryr sig bara om Nattis. Hon försöker att göra mig så svartsjuk som möjligt. Jag har börjat fundera på om hon faktist inte utnytjar mig.....?"

______Nattis uppförande med exempel och prat:________
"Men det var Noshin som gjorde det! Hon började! Om hon inte hade gjort så så kunde vi ha lekt!!! Det var hennes fel!!!!" Men det var Noshin hit, och det var Noshin dit! "Noshin är dum! Det är Noshin!"  "Julia är bra, men Julia sa det snällt det gjorde inte Noshin!" Men Julia är snäll/bäst hit, och Julia är snäll/bäst dit!

__________________________
Jag fortsätter senare!

Vet inte om det funkar... Pröva!



Google








Klicka på Google översätt.
Då får du välja webbadress och sedan så översätts allt på det språket du vill ha, om du inte inte förstår så kan du välja översättning från ? till ? sen så för du musen över texten så kan du läsa.....

RSS 2.0