Kitty

 Det här är några av Kittys mysterie-böcker.

                                  Jag har fler bilder men jag orkar inte lägga in dem.

Visste ni att Kittys mysterie-böcker är skrivna av Carolyn Keene? Om ni går går in på min kompis Felicias blogg så kan ni göra henns frågesport, på ett ställe frågar hon vem som har skrivit Kittys myserie-böcker, nu fick ni svaret av mig!!! Hennes blogg är www.feliina.blogg.se så gå gärna in på den, hon kommer att bli jätte glad!!!

Glad igen

Äntligen slipper jag lida hoppas jag. Jag och Julia har blivit bästisar, hon har sagt det till Nattis och Nattis sa................ Hon sa jag vet och så vände hon på klacken och gick. Hon blev sur på mig för hon tror att jag snor Julia i från henne men det är ju hon som försköker och har klarat det en gång att sno Julia i från mig. Stakars Julia. Eller du Julia............................................................................. visst var det Nattis som tog dig men jag bara tog tillbaka dig? Svara gärna!!!

                        Puss & Kram Från Mig Till Dig

Ändrade planer

Julia har nog ändrat sig så.................. det blir nog inget straff till Nattis. Jag vill verkligen inte vara elak men hon och Nattis har varit lite (ganska) sura på mig hela dagen så jag har inte fått leka med de. Jag har inte någon bästis längre, ingen riktig i alla fall.                       
                                                                  Hej då jag känner mig så......deppig. Hoppas du säger någon kommentar till mig.

                                                         Puss & Kram Från Mig Till Dig......

Sluta att vara arga på mig nu:(:(:(:(:(

Jag har ändrat på den där planen om straffet till Nattis och Julia jag ska inte ge det där straffet till Nattis och Julia. Jag tror det bara blir till Nattis, det har jag och Julia kommit överens om så hon kommer också skriva om det här på hennes blogg!!! Så läs gärna hennes blogg www.Juliita.blogg.se så kan ni kolla hur hon har skrivit. Straffet ska vi  göra tillsammans.

Hmmmm.........

Många verkar bli sura på mig efter att läsa mitt inlägg "Super svikt" Jag skrev tydligen något jätte dumt. Det kanske var om det där straffet som jag tänkte ordna till Nattis och Julia.


Min blogg är så tråkig

Ingen verkar gilla min blogg. Ingen kommer och hälsar på här, det är så deprimerande. Jag vill att man ska hälsa på i min blogg men det är bara jag och Julia som brukar gå och hälsa på varandras bloggar så nu tycker jag att det har blivit tråkigt att ha en blogg när ingen hälsar på den!!!! 

Jag går på dans

Jag och Julia går på dans. Vi tränar en dans länge och sen uppträder vi så köp gärna biljetter och kolla på dansen. Gå till Jordbromalmskolan och köp biljetter!!!

Ingen läser min blogg

Ingen läser min blogg längre:(:(:( De som gör det är mest elaka. Det är nog bäst att ta bort bloggen nu.


Min Mobil

Så här ser min mobil ut. Titta!!! Under pilen så är bilden på min mobil.

                                            


                                                              
Klicka på bilderna om du vill att de ska bli större!!!     

                                                  Puss & Kram Från Mig Till Dig!!!!


Super svikt

Jag har värkligen blivit svikt av Julia! Kan ni tänka er!!! På fredag, lördag, söndag och måndag sa hon att hon skulle vara bästis med mig igen och säga det till Nattis!!!! Hon gör helt tvärtom!!! Idag säger hon att hon inte vill och hon är bara imot mig på allt!!!! Jag fattar bara inte!!!  Bara för att hon inte har blivit sviken av sin bästis någon gång betyder väl inte det inte att jag inte ska vara ledsen!!!  Snart är det dags för henne att känna hur det känns att bli svikt för om jag tror något har jag ofta rätt!!! Jag tror inte ens att hon snart kommer att fatta vad som ska hända!!! Så mycket som hon bry sig om sig själv och sin NYA bästis!!! Hur kan man vara så taskig? Jag tror inte att det finns någon i hela värden för utom Nattis som är så taskig som henne!!! Bara för att Nattis bästis Naira inte bor nära henne och hon vill ha en bästis som hon ska kunna leka mycket med behöver hon väl inte ta min!!! Jag tycker att de borde skämmas och få ett JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTE hårt straff!!!! Jag har snart fått ihop en plan till deras SUPER HÅRDA STRAFF!!!!! HiHiHi!!!!!! Jag skriver hur det gick någon annan gång när allt är klart!!

                                            Puss & Kram Från Mig Till Dig!!!

Hurraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Jag ska få två svarta kaninungar. Gratis!!!! Det är från min kompis Sabrina. Hon kan inte ha kvar de längre så jag ska få de!!!!

     
    
   

Frågespelet!!!

Hej!!! Nu ska ni få frågor om tema Djur!!! Om ni får mest ettor, tvåor eller treor så skriv det!!!


Vad skulle du göra om något djur som exempel en söt hundvalp blev dödad med flit?
1. Jag skulle gå runt och vara arg att det stakars djuret blev dödat och skrika på alla för att jag var så arg.
2. Jag skulle vara ledsen men inte vara så arg, bara på den som hade dödat djuret. Men vad kunde jag göra, inget.
3. Jag skulle inte alls bry mig. Varför skulle jag det? Det är väl inte mitt fel.

Du hittar ett skadat djur på din gård. Vad skulle du göra?
1. Jag skulle genast tagit hand om djuret och inte låta någon komma i närheten och skrika åt alla som sa att jag inte kunde göra något med djuret.
2. Jag skulle ringa en vetrinär och ta hand om djuret tills det var dagst att åka till vetrinären eller tills vetrinären skulle komma.
3. Äh!!! Jag skulle kasta bort djuret så att jag inte kunde se den mer och gå där i från.

Om du och din familj var på en bilresa och råkade köra på ett djur, vad skulle du göra?
1. Jag skulle hoppa ut ur bilen, springa fram till djuret och skrika åt den som körde bilen med en massa fula ord.
2. Jag skulle fråga om vi kunde begrava djuret eller ringa till en vetrinär om djuret var halvlevande.
3. Jag skulle säga till den som körde att strunta i det och köra vidare. Vi förlorade ju bara tid på sådant äckel.

Du är ute och har picknick och då kommer ett gulligt djur fram till dig och nosar på dig och börjar gilla dig och vill vara med dig. Vad gör du?
1. Jag tar genast hand om djuret och låter verkligen ingen röra djuret. Det är ju mitt djur nu!!!
2 Jag frågar om jag får ta hand om djuret och låter andra klappa och titta på djuret.
3. Jag skrikrer åt djuret och föser bort den. Den är väl inget att ha?

Mest 1:or. Du bryr för mycket om djur och får djuren att vara lite rädd för dig även om du tror att de älskar dig. Du får också människor att hata dig för ditt snåla uppförande.

Mest 2:or Du bryr dig mycket om djur och är super snäll mot både djur och människor. Du kan få vem som helst att bli glad och gilla dig. Du ger väldigt mycket kärlek åt djur och är inte alls snål.

Mest 3:or Du är jätte taskig mot djur och får alla att bli ledsna irriterade med ditt konstiga, tuffa uppförande. Djuren gillar dig i början men sen blir de mer och mer rädda för dig.

Skriv gärna vad du fick för resultat!!!

Svikt:( :( :( :( :( :( :( :(

Jag och Julia är ju bästisar, eller vi va bästisar men vi bråkade och hon fick en ny bästis. Det betyder att jag blev svikt. Men aja strunt för Nathalie (den som hon blev bästis med) frågade om hon kunde vara bästis med Julia. Men man blir inte bästis med någon för att man frågar om det, man blir det automatiskt. Det blev jag och Julia. Och vi blev bästisar igen. Hon sovde över hos mig från fredag till lördag och då pratade vi om allt som hade hänt och så blev vi bästisar igen. Det ska vi säga till Nattis på tisdag och plus ska vi säga vad vi känner att hon har gjort oss ledsna och så ska vi visa inte säga att vi är sura på henne. Vi ska göra det på tisdag för att hon ska sluta och börja i Båtmansskolan efter sommarlovet så på måndag ska hon hällsa på där och vara ledig hela dagen.

                                                     Puss & Kram Från Mig Till Dig♥

Puss!!!



Klicka på bilden så får du en  Puss. Klicka på bilden igen om du vill få bort pussen!!!


                               Puss & Kram Från Mig Till Dig!!!♥ Puss!!!♥

RSS 2.0